Şehit Yener Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Şehit Yener Özel Eğitim Uygulama Okulu (I.Kademe) olarak Milli Eğitim Temel Amaç ve İlkeleri doğrultusunda; sevgi ve hoşgörü ile özel öğrencilerimizin bireysel farklılıklarının göz önünde bulundurulduğu ve öğrencilerimizin bütün gelişim alanlarını destekleyen, ailelerin bütün süreçlere katıldığı, yenilikçi ve çağdaş bir eğitim anlayışı ile bölgemizde öncü bir okul olmaktır..

Misyon: Özel öğrencilerimizin öz bakım ve günlük yaşam becerilerini kazanmış bağımsız bir birey olarak yaşamalarını sürdürmelerini sağlamak, öğrenci ve aile merkezli eğitim anlayışı ile mutlu bireyler yetiştirmek..

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehityeneruygulamaokulu3kademe.meb.k12.tr

Adres - KOCATEPE MAH. 391/1 SK. NO 4 İSKENDERUN / HATAY

Yerleşim Yeri - KOCATEPE MAHALLESİNDE KOCATEPE ANAOKULU ÜST SOKAĞI

Adres - KOCATEPE MAH. 391/1 SK. NO 4 İSKENDERUN / HATAY

Ulaşım DOLMUŞ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZA İSKENDERUN MERKEZDEN HER 5 DAKİKADA HAREKET EDEN ŞEHİRİÇİ ESENGÜL DOLMUŞLARI İLE ULAŞILABİLİR